Wie wil er nu geen moment voor zichzelf? Bij Charmbonne streven we ernaar om van dat moment het meest glamoureuze ooit te maken! In deze post geven we je 10 tips voor een heerlijk thuis spa moment.

Overweeg een speciale ruimte te creëren
Je kunt misschien niet een hele badkamer aan je spa-momenten wijden. Maar je kunt zeker een hoekje uitkiezen om je producten en planten op te bergen! Je hebt niet veel ruimte nodig, maar het is aan te raden om een ​​mooie plek in huis te zoeken, deze schoon te maken en je favoriete spa-benodigdheden daar op te bergen. Leuk om ze een speciaal plekje te geven!

Weg met technologie
Denk er niet eens aan om die telefoon te gebruiken! Probeer deze tijd te gebruiken om de verbinding met de buitenwereld te verbreken en contact te maken met jezelf. Er is een tijd en een plaats om verbonden te zijn, en dit is het niet. Geef jezelf de ruimte om even alleen te zijn.

Voeg een kalmerend drankje toe
Je moet elk onderdeel hiervan plezierig maken! Probeer niet voor cafeïne te gaan, hoewel thee het ook prima zal doen. Je wilt hier een moment van onthaasten van maken, dus iets ontspannends als een smoothie is heerlijk!

Doe een Koreaans half bad
Met dit bijzondere bad kom je helemaal tot leven! Vul je bad met warm water, tot aan je navel. Houd je bovenlichaam uit het water. Dit zal helpen bij de bloedsomloop vanwege het warmteverschil tussen je boven- en onderlichaam. Blijf 45 minuten in het water.

Combineer je masker en badtijd
Tijd voor een sheetmask! Je kunt je bad (of douche) tijd combineren met je sheetmask. Zo ben je er geen extra tijd aan kwijt, maar pluk je wel de extra voordelen ervan.

Verzorg je voeten
Ook je voeten hebben wat extra liefde nodig! Overweeg om er een peelinggel op te gebruiken om alle dode huidcellen te verwijderen, en ze schuimen ze op in een vochtinbrengende crème.

Over vochtinbrengende crème gesproken…
Vergeet je handen niet! U kunt dezelfde vochtinbrengende crème gebruiken die u op uw gezicht en voeten aanbrengt.

Stoom je gezicht en voeg dan serum toe
Heb je geen gezichtsstomer? Vul gewoon een kom met groot water, houd je gezicht erboven en leg een handdoek over je hoofd om de stoom op te vangen. Je kunt wat etherische oliën aan het water toevoegen. Hierna kun je nog een serum aanbrengen. 

Probeer daarna een slaapmasker
Heb je wat extra vocht  in je gezicht nodig? Ga naar bed met een slaapmasker! Word wakker met een heerlijk gehydrateerde huid, om je te herinneren aan de fantastische avond ervoor.

Geef jezelf een (gezichts)massage
Masseer je gezicht en lichaam lichtjes met je vingertoppen en een lekkere moisturizer. Je zult het verschil in vocht zien en je huid zal je dankbaar zijn, hoewel dit ook goed is voor je mentale gezondheid! Het is een fantastische manier om contact te maken met je lichaam.

We hopen dat je deze tips leuk vindt en een zeer rustgevende spa-tijd hebt. Heb je persoonlijke favoriete tips? Laat het ons weten in de reacties!

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!