Ik begrijp natuurlijk dat je een druk leven hebt en dat het misschien niet ideaal klinkt om veel tijd te spenderen aan huidverzorging. En er zijn veel stappen die je moet doorlopen als je alle 10 wilt doen! Het kan dus zijn dat je aan een aantal manieren denkt om je huidverzorgingsroutine te versnellen.

Zoals altijd kun je me bereiken als je vragen of opmerkingen heeft, want ik hoor graag wat je ervan vindt!

 

Dubbele reiniging – controleer of het echt nodig is… 

Nu zeg ik niet dat je nooit dubbel moet reinigen. Maar je moet er rekening mee houden dat je misschien geen make-up hebt gebruikt of niet echt hebt gezweet. Dit zijn slechts een paar factoren die bepalen of dubbele reiniging nodig is. Misschien wil je alleen een reiniger op oliebasis gebruiken, of alleen een reiniger op waterbasis.

Gebruik een 2-in-1!

Multitasking-producten zoals een reinigingswater kunnen op drukke dagen je nieuwe beste vriend worden. Het is eigenlijk een micellair water boordevol ingrediënten die alle make-up en vuil opnemen en een zachte en schone huid achterlaten. Vergeet niet om daarna af te spoelen om er zeker van te zijn dat je huid helemaal schoon is!

PS – je kunt ook altijd een reinigingswater meenemen voor op reis of na je sportschoolbezoek.

Spray away!

Overweeg een nevel – het is snel aan te brengen en geweldig om te hydrateren. Je kan een spuitfles gebruiken om je favoriete toner in te doen, of overgebleven serum van je sheetmaskers.

Over maskers gesproken …

Je kan ook een sheet masker gebruiken om een ​​paar stappen te vervangen (reinigen, dan een bladmasker gebruiken, SPF als het ochtend is). Of je nu wil dat je routine ’s ochtends of’ s nachts sneller is, een sheetmasker geeft je een glanzende en dikke huid.

Maar je kunt ook een slaapmasker overwegen! Je kunt dit niet alleen gebruiken tijdens je PM-routine om prachtig wakker te worden, je kunt het ook gebruiken tijdens je AM-routine om te functioneren als een zware vochtinbrengende crème. Als dat je niet voorbereidt op je drukke dag, weet ik niet wat het zal doen;)

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!