Dus je wilt maskers gebruiken, maar je weet niet waar te beginnen? In dit bericht gaan we alle verschillende maskers bekijken die je kunt gebruiken.

Allereerst: sheetmaskers! Een persoonlijke favoriet – wat is er beter dan 20 minuten me-time te nemen en als een “maskermonster” op je bank te zitten?! Deze sheetmasks worden na het reinigen gebruikt, maar je kunt beslissen wat er daarna komt, hoewel een vochtinbrengende crème altijd een goed idee is. Je kunt ’s ochtends een sheet mask gebruiken als je haast hebt om je huid een glow te geven of ’s avonds om te ontspannen. Wil je alles weten over sheet masks: je kunt altijd onze blogpost over sheet masks lezen voor meer informatie hier.

Peelingmaskers zijn de volgende! Zoals de naam al doet vermoeden, “pelt” dit masker de oude huid af. Je kunt dit gebruiken wanneer je vindt dat je huid helderder moet worden en je dode huidcellen moet verwijderen om ervoor te zorgen dat producten beter worden opgenomen. Doe dit niet te vaak – een of twee keer per week is genoeg.

Jelly masks zijn maskers die je als moisturizer kunt gebruiken. Zo breng je alle hydratatie terug naar je huid. Je kunt het ’s avonds voordat je naar bed gaat gebruiken en erop houden als slaapmasker, of je kunt het na een tijdje afwassen en je vochtinbrengende crème aanbrengen.

En wat is dan precies een slaapmasker? Een slaapmasker is een masker dat een wat zwaardere moisturizer is. Dit is ontworpen om ’s nachts te hydrateren en ’s ochtends af te wassen voor een fantastische huid de volgende dag!

Dus daar heb je het! Dit zijn de verschillen in maskers. Welke zijn jouw favorieten?

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!