We hebben het er natuurlijk over gehad dat handelingen als exfoliëren met een peelinggel maar ongeveer twee keer per week hoeven te gebeuren. Maar hoe zit het met extra’s? Wanneer doe je een sheetmask? Is je omgeving, net als uw beddengoed, belangrijk voor uw huid? En wanneer moet je er iets mee doen?

Als het gaat om je huidverzorgingsroutine, doe je dit ’s ochtends en ’s avonds. Je routine kan zo uitgebreid zijn als jij en je huid willen. Misschien heb je ’s avonds meer tijd dan ’s ochtends om je gereed te maken, dus als je ’s avonds meer stappen wil hebben dan’ s morgens, dan is dat zeker mogelijk. Maar dat is maar één dag. Wat moet er wekelijks gebeuren?

We raden aan om minimaal twee keer per week een sheet mask te doen. Exfoliëren moet twee keer per week of minder zijn. Het is belangrijk om je beddengoed te verschonen, want daar zitten veel bacteriën. We raden aan om in ieder geval je kussenslopen elke week te verwisselen, maar indien mogelijk al je beddengoed.

We raden je ook aan om minstens één keer per week een meer uitgebreide routine te doen voor wat meer me-time. Hier kun je dezelfde producten doen of iets nieuws uitproberen, een bad nemen tijdens je sheetmask of iets anders doen om je te helpen ontspannen.

Het korte antwoord is dus dat je met je huidverzorging niets hoeft te doen wat je niet wilt. Het langere antwoord is dat we aanraden om elke week wat extra tijd te nemen, om jezelf wat meer te verwennen dan normaal! Probeer je beddengoed te verschonen, een meer uitgebreide exfoliërende routine te doen, een lakenmasker of iets anders om voor jezelf te zorgen.

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!