Het kan een hele opgave zijn om de huidverzorging te vinden die voor jou werkt, vooral wanneer je huid sterk kan reageren op nieuwe producten of geuren. Maar we zijn hier om te helpen! In dit bericht leggen we je precies uit wat je bij een gevoelige huid kunt doen.

Hoe weet ik of ik een gevoelige huid heb?

Een gevoelige huid kan verschijnen als:

wat roodheid in je gezicht of nek, zoals een constante blos of uitslag
huid die gemakkelijk een allergische reactie vertoont
zeer reactieve huid

Wil je je gevoelige huid blij maken? We hebben 3 tips voor je!

Probeer een patch-test als je het niet zeker weet. Nieuw product? Gebruik een kleine hoeveelheid op een deel van je huid, zoals je bovenarm. Controleer hoe je huid daar op het product reageert. Als alles goed is, kun je verder met je gezicht!

Beperk het gebruik van producten met sterke geuren. Je huid reageert mogelijk niet goed op producten met sterke geuren. Je kunt altijd een patchtest doen! Wil je het risico niet nemen? Geen van onze producten heeft zeer overweldigende producten, maar The Vegan Glow is altijd een veilige gok voor de gevoelige huid.

Zorg ervoor dat de ‘extra’s’ rond je huidverzorgingsroutine je huid niet storen. Gebruik bijvoorbeeld lauw water in plaats van heet water om je gezicht te wassen, zorg ervoor dat je je washandjes na gebruik schoonmaakt en maak je lakens en slopen voldoende schoon.

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!