’s Ochtends wil je huid iets anders dan ’s avonds. Dus wat is precies het verschil? Laten we het ontdekken in deze blogpost!

De ochtenden zijn erop gericht om je huid klaar te maken voor de dag. Essentiële stappen hier:

 – Reiniging, als je dat nodig vindt. Je kunt dat doen door gewoon wat water in je gezicht te spetteren om wakker te worden. Tip: probeer eens een reinigingswater als je haast hebt.

– Het aanbrengen van een crème om je huid de hele dag te voeden. Bij echt zwaar donker weer, zoals koude winterdagen, is het aan te raden om een ​​zwaardere crème te proberen, zoals een nachtmasker. In de zomer en het voorjaar kun je een lichtere crème gebruiken.

Zonnebrandcrème, de onvermijdelijke laatste stap. Gebruik onze zonnebrandcrème elke dag! Weet je niet zeker hoeveel u moet gebruiken? Bekijk deze blogpost die we schreven, gewijd aan zonnebrandcrème.

 

De avonden staan ​​in het teken van ontspannen en klaarmaken voor de nacht. Hier zouden we aanraden:

 – Reiniging, door dubbele reiniging bij zware make-up of veel vervuiling in de lucht. Je huid helemaal klaar maken voor de volgende producten betekent dat je al het vuil van de dag kwijtraakt! Lees deze blogpost om erachter te komen hoe je je huid precies reinigt.

– Het verzorgen van specifieke huidproblemen, bijvoorbeeld door het gebruik van een serum of een sheet mask. Met een serum pak je specifieke huidproblemen aan. Je kunt echter ook een sheet mask gebruiken om te ontspannen.

– Het aanbrengen van je crèmes en noteren naar welk type crème je huid op zoek is. Is je huid droger door het koude weer? Probeer een zwaardere crème. Tijdens de zomermaanden heeft een lichtere crème de voorkeur.

 

 Wat is nu precies het verschil voor jouw huid? Zoals je kunt zien, ligt de focus ’s ochtends op het zorgen dat je huid klaar is voor de dag door deze te beschermen met zonnebrandcrème en crèmes. ’s Avonds concentreren we ons op onthaasten en herstel tijdens de nacht, met zwaardere producten en zware reiniging.

Hoe verandert jouw huidverzorgingsroutine van ’s ochtends naar’ s avonds?

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!