Welkom! 

Welkom bij Charmbonne, je nummer één leverancier voor alle Aziatische cosmeticaproducten. We zijn toegewijd om je de allerbeste huidverzorging te bieden, met de nadruk op natuurlijke dierproefvrije producten, gebruiksgemak en een luxe winkelervaring.

Je hebt misschien al een deel ervan op onze Instagram-pagina gelezen, maar vandaag willen we je een kijkje achter de schermen geven over waarom we Charmbonne zijn begonnen.

Nou … laat me je eerst een verhaal vertellen. Toen ik ongeveer 13 was, gingen we op reis en nam ik voor ongeveer 5 kg aan make-up en huidverzorging mee. Mijn obsessie begon vroeg! En het is nooit gestopt. Hoe ouder ik werd, hoe meer passie ik vond om de perfecte producten te vinden en mijn vrienden te helpen die van hen te vinden.

Ik bedoel, op deze foto hieronder zou net zo goed mijn naam kunnen staan!

Na jaren van deze passie begon ik me boos te maken over alle producten die in Nederland – en vaak in Europa – niet verkrijgbaar waren! Zo. Veel. K-Beauty. En ik kon het nergens vinden, tenzij ik eigenlijk zelf naar Zuid-Korea zou reizen, omdat geen van de winkels die ik kende de producten aanbood die ik graag wilde. En als ze dat wel deden, deden ze dat voor een belachelijke prijs die ik niet kon betalen.

Na een tijdje hiermee geworsteld te hebben, had ik mijn eureka-moment: wat als ik deze producten zou verkopen?! Alle huidverzorging waar ik geobsedeerd door was, maar die ik niet kon vinden … Zo werd Charmbonne geboren.

Met Charmbonne wil ik deze producten waar ik van hou tegen een redelijke prijs en met geweldige extra’s kunnen aanbieden! Ik hoop dat je net zoveel geniet van deze winkel en deze huidverzorging als ik 😁

We hopen dat je net zoveel van onze producten geniet als wij ze je aanbieden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Vriendelijke groet,

Claire

 

 

Email ons

Als je vragen of opmerkingen voor ons hebt, stuur ons dan een e-mail via hello@charmbonne.com

 

Chat

Voel je vrij om met ons te chatten via het chatpictogram op de pagina, in de rechter benedenhoek. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren en staan ​​je graag te woord!

Wil je een app sturen? Ook dat kan: ons nummer is 06 15 69 86 37.

 

Bel ons gerust

Ons nummer is +31 6 15 69 86 37.

 

Adres

Ons kantooradres (alleen op afspraak) Kloosterlaan 60 ‘s-Hertogenbosch.

 

Gebruik ons contactformulier

Klik hier om ons contactformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!