Welkom bij onze nieuwe aflevering van blogposts, #skinterviews! We willen het hebben over hoe impactvolle huidverzorging kan zijn – en hoe kunnen we dat beter vertellen dan door je dit te laten lezen? In ons eerste huidinterview willen we het hebben over hoe huidverzorging gelijk kan staan ​​aan zelfzorg. Onze eerste gast is de CEO!

 

Dus, geef ons een korte introductie! Wie ben jij precies?

Mijn naam is Claire. Ik ben een 21-jarige liefhebber van huidverzorging en eigenaar van Charmbonne.

Waarom ben je Charmbonne begonnen?

Ik heb al een tijdje een ongezonde obsessie met huidverzorging. Maar het viel me op dat veel producten in Nederland en delen van Europa niet verkrijgbaar waren. Ik wilde huidverzorging en haarverzorging uit de fantastische wereld van K-Beauty beschikbaar maken voor liefhebbers van K-Beauty waar ik woon. Zo begon Charmbonne!

Wat betekent huidverzorging voor jou?

Huidverzorging betekent voor mij zoveel meer dan alleen producten. Als ik een moeilijke tijd doormaak, is het een fantastische manier om tot mezelf te komen en wat tijd aan zelfzorg te besteden. Omdat je echt wat tijd moet nemen om de producten aan te brengen en ervoor te zorgen dat je degene kiest die voor jouw huid werken. Het is een glamoureuze manier om zelfzorg voor mij te oefenen!

Bedankt voor je tijd! Wil je uitgelicht worden? Laat het ons weten in de comments of stuur een e-mail naar hello@charmbonne over je K-Beauty-reis.

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!