Het tegen te gaanOnlangs spraken we met een klant die ons vertelde hoe onze producten haar door een moeilijke tijd hielpen. Hier is het tweede verhaal in onze #skiinterview-serie!

Marjorie vertelde ons over haar huidverzorgingsroutine. Ze is altijd ijverig geweest, maar ze begon over te schakelen van high-end huidverzorging naar K-Beauty-merken toen ze zich realiseerde dat veel van de producten dezelfde ingrediënten bevatten, maar een groot verschil in het prijskaartje.

Toen ze gordelroos in haar gezicht kreeg, wist ze dat ze iets moest vinden voor haar littekens. Ze wilde de herinneringen aan de fysieke pijn niet, en ze deed altijd haar best om haar huid zo gezond mogelijk te houden. Dus ging ze online om nieuwe producten te vinden.

Ze ging op zoek naar de producten van een high-end merk dat ze leuk vond, geschikt om littekens tegen te gaan. Het serum dat ze vond werd echter aangeboden voor €120,-. Ze deed wat onderzoek en ontdekte dat het belangrijkste ingrediënt in dit serum bèta-glucaan was. Toen ze Charmbonne vond, zag ze dat we ons iUNIK Beta-Glucan Power Moisture Serum hebben. En deze kost natuurlijk €19,99. Wat een verschil!

Ze kocht ons serum en vertelde dat het hielp bij het vervagen van de littekens die de gordelroos achterliet. We waren zo blij om het te horen, we vroegen of we haar mochten interviewen voor onze serie om iedereen te laten weten!

Bedankt aan Marjorie, dat we je mochten helpen met je huid, en bedankt voor het lezen. Heb jij een soortgelijk verhaal, of wil je ons iets vragen? Laat je reactie hieronder achter!

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!