Het is zomer! En vinden we het niet leuk?! Alle zon, de zilte wind op het strand, ijsjes… Het is een fantastische weersverandering maar een weersverandering kan ook een verandering in producten betekenen! In dit bericht gaan we het verschil in huidverzorging tijdens de zomer benadrukken en vertellen wat we aanbevelen.

Het is zo belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon en natuurlijk brengt zomerweer meer zon dan ooit. Daarom is zonnebrandcrème als eerste aan de beurt! Zorg ervoor dat je er in de zomer meer van gebruikt! Bekijk onze blogpost over hoeveel SPF je moet aanbrengen /ons Youtube filmpje van 1 minuut over zonnebrandcrème. In de zomer moet je ijverig zijn met de hoeveelheid zonnebrandcrème die je gebruikt (ongeveer een theelepel per keer) en elke twee uur opnieuw aanbrengen.

Het kan zijn dat je huid in de zomer van lichtere producten houdt en in de winter van zwaardere producten. In de winter wil je misschien een zwaardere crème zoals een geleimasker als vochtinbrengende crème gebruiken, en in de zomer kun je iets veel lichters gebruiken dan dat. Probeer verschillende consistenties en kijk welke texturen voor jou werken!

Last but not least: probeer een mist in de zomer, je huid zal je dankbaar zijn! Het is geweldig om jezelf wat lichte hydratatie te geven en een beetje af te koelen. Deze van Pyungkang Yul kalmeert je huid als geen ander.

Hoe ben je van plan om je routine in de zomer om te gooien? Laat het ons weten in de reacties!

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!