Serums… Er zijn er zoveel om uit te kiezen! Kies er een die je huid laat stralen, een die je huid kalmeert, een die je huid herstelt – wat wil je eigenlijk dat je huid doet?! Maak je geen zorgen, we hebben het voor je op een rijtje gezet! Lees verder en ontdek welk serum perfect voor jou is.

Een serum is een krachtig huidverzorgingsproduct dat zich richt op een specifiek huidprobleem. Het heeft actieve ingrediënten zoals propolis of bèta-glucaan die helpen bij het bestrijden van een specifiek huidprobleem, zoals rode huid, veroudering, acne en meer.

Bij het kiezen van een serum is het belangrijk om deze twee hoofdzaken te weten:

  • Wat voor soort huid heb je?
  • Wat is je huid”probleem”?

Laten we beide bespreken!

Als het gaat om huidtypes, zijn sommige huidtypes gevoeliger dan andere. Dit is niets om je zorgen over te maken! Zorg ervoor dat je onze blogpost over huidtypes leest om te weten welk type huid je hebt: vettig, droog, normaal, gevoelig of iets gemengds. Als het gaat om huidproblemen, zie je misschien iets waaraan aandacht moet worden besteed. Misschien zie je tekenen van veroudering, acne of droge plekken.

Een serum is hier perfect voor, omdat het met zijn ingrediënten specifieke ‘huidproblemen’ aanpakt. De serums met propolis erin (zoals het iUNIK Propolis Synergy Serum) zijn bijvoorbeeld geweldig om je huid op te vullen en te hydrateren. Het Bbeauty of Joseon Calming-serum is geweldig voor de gevoelige huid, om te helpen verlichten en kalmeren. En hoe zit het met het Beta-Glucan Power Moisture Serum, dat hielp bij het verlichten van ernstige huidpijn bij een klant, zoals je hier kunt lezen?

Alle serums hebben iets voor een specifiek huidprobleem, dus je hoeft niet ver te zoeken!

Chat met ons
1
👋 Hallo! Laat het me weten als je een specifieke vraag hebt, of vertel me wat je zoekt. Ik help je graag verder!